Rulouri exterioare transparente

Rulouri exterioare transparente la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rulouri Exterioare Transparente

Variante de rulouri exterioare transparente

Aceste tipuri de rulouri exterioare transparente cu caseta si ghidaje sunt cel mai frecvent utilizate pentru inchiderea de balcoane, terase sau foisoare. Avand un design elegant si o structura bine gandita aceste rulouri exterioare transparente se numara printre cele mai vandute produse pentru inchiderea de balcoane, foisoare si terase in Bucuresti si Ilfov.

Rulouri exterioare transparente se numara printre cele mai apreciate produse din gama rulourilor exterioare deoarece au o compozitie din pvc foarte fin si rezistent UV iar ca si caracterizare putem spune ca PVC-ul este produs in Japonia iar acest avantaj ca si calitate il spune rezistenta foarte mare impotriva ploilor, zapezilor, factorilor negativi ai naturii si rezistenta in timp deoarece nu isi pierde din propritati.

Deoarece suntem foarte drastici cand vine vorba de montajul acestor tipuri de rulouri exterioare transparente putem spune foarte linistiti ca au o calitate de TOP si sunt solutia ideala pentru inchiderea de balcoane, foisoare, terase. Despre aceste rulouri exterioare transparente mai putem spune ca rezista foarte bine la inghet cu termeraturi de pana la -40° / +50°.

Acest sistem de rulouri exterioare transparente retin caldura deoarece grosimea foliei este de minim 0.8 mm grosime in functie de cerintele si bugetul alocat de catre clientii nostri. Aceste rulouri sunt produse doar pe comanda, nu exista dimensiuni standard.

rulouri exterioare transparente

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

50
EURO
plase insecte rulou fereastra
150
EURO
rulouri exterioare transparente
120
EURO
plase insecte plisse usa
25
%
Reducere

Ca si inaltime maxima putem sa ne referim la o dimeniune pe latime de pana in 4500 mm si o inaltime de pana in 3000 mm, iar in functie de aceste dimensiune variaza si posibilitatea actionarii.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Caseta, ghidajele si accesoriile pot fi customizate in orice culoare RAL dorita de dvs.

 Aceste rulouri sunt cel mai adesea folosite in cele mai utilizate localuri de catre clienti si anume : terase in aer liber, restaurante, hoteluri, foisoare, balcoane.

Solicitati o oferta de pret pentru rulouri

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante