Rulouri Exterioare Suprapuse

Rulouri exterioare suprapuse la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rulouri Exterioare Suprapuse

Variante de rulouri exterioare suprapuse

Pentru acest tip de rulouri exterioare suprapuse putem spune ca se pot monta doar odata cu montarea termopanului, a tamplarie pvc sau din aluminiu. Lamelele acestui tip de rulou exterior sunt din aluminiu iar caseta este din pvc dur.

Aceste rulouri vin cu plasa de insecte incorporata cu acelasi bonus oferit si celor aplicate si anume : amortizor, frana, perie antivant plus inchidere pe toata laterala din aluminiu a plasei de insecte tip rulou.

Aceste rulouri exterioare suprapuse trebuiesc montate odata cu tamplaria din pvc sau aluminiu pentru o forma un sistem compact si rigid pentru casa sau apartamentul dvs. Despre aceste rulouri mai putem spune ca au daca nu cel mai ingenios sistem de prindere care pot fi cu bride prinse de tavan sau grinda.

Ca si caracteristici suplimentare putem spune despre aceste rulouri exterioare suprapuse ca ofera umbra, termperatura constanta, intimitate si cel mai important din cele specificate, sistemul antiefractie. Ca si actionare  rulourile exterioare suprapuse pot fi actionate manual atat prin panglica, manivelasa, snur sau actionare electrica prin buton sau telecomanda.

rulouri exterioare suprapuse

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

70
RON
plase insecte fereastra
30
RON
plase insecte baie
160
EURO
rulouri exterioare electrice
70
EURO
plase insecte plisse fereastra

Lamelele acestor rulouri exterioare suprapuse sunt de 2 tipuri la fel ca rulourile exterioare aplicate si anume de 39 mm sau 55 mm.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Aceste rulouri exterioare pot fi comandate atat pe culori standard alb / maro cat si orice culoare RAL preferentiala disponibila in paletarul nostru de culori.

Daca optati pentru varianta electrica sfatul nostru pentru o cat mai mare siguranta este sa optati si pentru o actionare de urgenta si anume sa fie si actionare prin manivele, snur sau panglica.

Solicitati o oferta de pret pentru rulouri

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante