Rulouri Exterioare Electrice

Rulouri exterioare electrice la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rulouri Exterioare Electrice

Variante de rulouri exterioare electrice

Rulouri exterioare electrice sunt integral din aluminiu, avand lamele din aluminiu cu dimensiunea de 39 mm, respectiv 55 mm, aceste dimensiuni pot fi personalizate de client sau impreuna cu agentul care face masuratorile.

Aceste lamele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica care asigura o izolare fonica. Aceste rulouri exterioare electrice pot fi optional prevazute si cu plasa de insecte incroporata cu frana. Frana plasei de insecte rulou ofera o siguranta si o durata de viata a plasei de insecte rulou mult mai indelungata.

Rulourile exterioare electrice cu plasa insecte incorporata au o multitudine de utilizari printre care se numara accesorii suplimentare ale plasei si anume : amortizor cu frana, perie anti-vant, prindere din aluminiu pe toata laterala a plasei tip rulou.

La acest tip de rulouri exterioare electrice puteti opta pentru siguranta casei dvs. sau al magazinului dvs. si pentru sistemul de rulouri exterioare antiefractie care ofera o liniste deplina pentru casa sau firma dvs. Acest sistem antiefractie blocheaza automat lamelele in interiorul casetei si nu pot fii vizibile din exterior.

rulouri exterioare electrice (2) 3

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

70
RON
plase insecte rulou sau plisse baie
30
EURO
plase insecte rulou sau plisse baie
130
RON
plase insecte usa
160
EURO
rulouri exterioare aluminiu

Ca si avantaje aceste rulouri exterioare electrice putem spune ca economisesc caldura cu pana la 10 %, fac o economie la electricitate de pana la 50 %, va ofera o economie de pana la 3000 ron / anual.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Pentru culori RAL disponibile puteti opta pentru culorile standard alb / maro care au un pret mult mai mic fata de cel preferential, sau culori RAL personalizate printre care putem enumera cateva dintre ele si anume : stejar auriu, wenge, cires, gri antracit, mahon.

Solicitati o oferta de pret pentru rulouri

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante