Rulouri exterioare cu plasa de tantari incorporata

Rulouri exterioare cu plasa de tantari incorporata la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte Incorporata

Variante de rulouri exterioare cu plasa de tantari incorporata

Rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata ofera un plus de confort casei sau apartamentului dvs. deoarece la aceste rulouri exterioare aveti plasa de insecte incorporata.

Aceste rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata sunt din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic. Ruloul exterior si plasa de insecte incorporata sunt actionate independent deoarece plasa de insecte este pozitionata in spatele lamelelor din aluminiu al ruloului exterior.

Pentru aceste rulouri exterioare cu plasa de insecte incorporata puteti opta si pentru varianta electrica al ambelor produse. Lamelele acestor rulouri exterioare cu plasa de insecte incorporata sunt special concepute pentru din aluminiu cu spuma poliuretanica pentru ca acestea sa ofere un plus de confort, intimate, umbra, izolare fonica si termica.

Ca si beneficii despre aceste rulouri exterioare putem spune ca au caseta si ghidajele din aluminiu, lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, ax din otel cu diametrul cuprins intre 40 mm respectiv 60 mm, toate profilele sunt fabricate in UE si poara stanta CE, rezistenta vand cuprinsa intre clasele 1/6, reducerea zgomotului cu pana la 10 dB.

rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

30
RON
plase insecte baie
50
EURO
plase insecte rulou fereastra
160
EURO
rulouri exterioare aluminiu
110
EURO
plase insecte plisse usa

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Ca si la restul rulourilor exterioare aceste rulouri pot fi produse pe culori standard alb / maro sau optional pe orice culoare RAL disponibil in paletarul de culori.

 Rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata  va ofera sa aveti flexibilitate in dozarea luminii naturale care va protejeaza tamplaria din pvc sau aluminiu, mobilierul si decoratiuniile interioare. Pe langa plusul de confort nu uitati ca aceste rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata pot contine optional si SISTEMUL ANTIEFRACTIE.

Solicitati o oferta de pret pentru rulouri

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante