Rulouri exterioare aplicate

Rulouri exterioare aplicate la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rulouri Exterioare Aplicate

Variante de rulouri exterioare aplicate

Rulouri exterioare aplicate sunt integral din aluminiu iar caseta are doar forma ovala la 45 de grade. Lamelele rulourilor exterioare aplicate pot avea o dimensiune de 39 mm respectiv 45 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica care asigura o izolare fonica si termperatura constanta.

Acest tip de rulouri exterioare aplicate se poate aplica si plasa de insecte tip rulou, la care aveti ca si bonus perii antivant, amortizor, frana plus prinderea din aluminiu pe toata laterala a plasei de insecte rulou care ii ofera o durata de viata mult mai lunga fata de plasele de insecte rulou cu opritori din pvc in laterala.

Aceste rulouri exterioare transparente pot fii montate si in cazul in care tamplaria din pvc nu este existenta si in cazul in care aceasta tamplarie exista.

Ca si avantaje ale acestor tipuri de rulouri exterioare aplicate putem spune ca au un design placut, ruloul este mascat, iar in cazul unul service nu va mai fii nevoie de scoaterea sticlei de termopan deoarece caseta o veti avea in casa iar service-ul se va face mult mai usor, fara mizerie prea mare si dificultate.

rulouri exterioare aplicate

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

30
RON
plase insecte baie
50
EURO
plase insecte rulou fereastra
160
EURO
rulouri exterioare aluminiu
70
Euro
plase insecte plisse fereastra

Inainte de a face o comanda la aceste rulouri exterioare trebuie sa retineti un singur lucru si anume, caseta acestui rulou exterior aplicat are o inaltime a casetei de 210 mm.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Ca si culori disponibile aceste rulouri exterioare aplicate pot fii produse in culori standard alb / maro sau orice alta culoare RAL din paletarul de culori dispobinil pe site-ul nostru de prezentare.

Solicitati o oferta de pret pentru rulouri

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante