Rulouri exterioare

Rulouri exterioare la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

rulouri exterioare

Rulouri exterioare electrice

Calitatea inaintea pretului!

Rulourile exterioare electrice sunt cautate pentru izolarea termica si fonica pe care o ofera suplimentar fata de ferestrele vechi din lemn sau chiar a unor termopane ieftine care nu se mai inchid bine.

In aceste situatii cele mai potrivite rulouri aluminiu pentru montaj sunt cele APLICATE, ele au aceasta denumire deoarece se aplica pe rama ferestrelor din lemn sau a termopanelor.

Rulouri exterioare transparente

Calitatea inaintea pretului!

Rulourile exterioare transparente reprezinta un sistem de protectie vertical. Acest tip de rulouri exterioare este utilizat pentru inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, restaurantelor, cafenelelor, precum si ca pereti despartitori la spalatorii auto.

Utilizate pentru inchideri provizorii de terase, foisoare, balcoane, spatii comerciale, PVC-ul rulourilor exterioare transparente este o solutie tot mai des folosita.

microperf
rulouri exterioare aplicate

Rulouri exterioare aplicate

Calitatea inaintea pretului!

Rulouri exterioare aplicate sunt integral din aluminiu iar caseta are forma ovala sau tesita la 45ᵒ. Lamelele rulourilor exterioare au dimensiunea de 39 mm sau de 45 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolare inalta.

Pot fi prevazute cu plasa de tantari incorporata de tip rulou, cu perii la baza care inchid ermetic si nu permit patrunderea prafului.

Rulorui exterioare suprapuse

Calitatea inaintea pretului!

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza doar odata cu termopanul nou si au caseta deasupra ferestrei. Lamelele sunt din aluminiu, iar caseta exterioara este din PVC. Rulouri exterioare suprapuse cu plasa tantari incorporata au caseta din PVC si lamelele din aluminiu.

Caseta este patrata si poate fi tencuita atat la exterior, cat si la interior. Lamelele au grosimea de 39 mm sau de 45 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare.

rulouri exterioare suprapuse
rulouri exterioare maron

Rulouri exterioare cu plasa tantari

Calitatea inaintea pretului!

Rulourile exterioare cu plasa tantari incorporata, din aluminiu, aplicate pe tamplarie, se pot fabrica si incluzand in interiorul lor plasa de tantari tip rulou. Plasa de tantari si ruloul exterior functioneaza independent. Pozitionarea plasei de tantari este in spatele covorului de lamele.

Acest tip de rulou cu plasa de tantari incorporata sunt favoritele clientilor nostri. Argumentul principal pentru care clientii nostrii aleg rulouri exterioare cu plasa de tantari incorporata il constituie gradul ridicat de confort oferit.