Rolete Zebra

Rolete zebra la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rolete zebra

Variante de rolete zebra

Aceste rolete zebra sunt varianta multifunctionala a rulourilor interioare textile. Acest sistem de rolete zebra sunt disponibile atat in varianta simpla cat si in varianta cu caseta si ghidaje laterale, precum si o a treia varianta la care se poate adapta si varianta  cu actionare electrica.

Acest tip de rolete zebra includ doua tipuri de material textil, cu grade diferite de transparenta, dispuse alternativ pe verticala, in doua planuri. Prin actionarea lantisorului, materialele se suprapun si regleaza lumina la intensitatea dorita. In timpul zilei se poate opta pentru o iluminare maxima a incaperii, in timp ce noaptea se poate alege o iluminare minima, sau invers, dupa preferinte si necesitati.

Intretinerea acestor rolete zebra este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate de timp sau o curatare cu laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Pentru roletele amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie sa permita deschiderea ferestrei.

rolete zebra

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

100
RON
rolete zebra simple
140
RON
rolete zebra tambur
160
RON
rolete zebra casetate
40
% PLUS
La culorile RAL preferentiale

Masuratorile pentru rolete Zebra sunt de multe ori mai simple decat ar crede majoritatea oamenilor. La aceste tipuri de rolete zebra trebuiesc respectate cateva reguli de baza si anume:

  • utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica);
  • masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri sa adaugati sau sa scadeti;
  • notati cu atentie latimea si inaltimea (o greseala frecventa este inversarea lor).

Pentru varianta cu caseta si ghidaje, principala problema poate fi distanta dintre tocul ferestrei si perete. Caseta roletei necesita spatiu suplimentar pentru a putea permite deschiderea completa a geamului.

Daca spatiul respectiv nu este suficient, atunci ar trebui sa optati pentru un alt produs.

Solicitati o oferta de pret pentru rolete

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante