Rolete Velux

Rolete velux la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rolete velux

Variante de rolete velux

Acest tip de rolete velux sunt opace, avand un efect de blocare totala a luminii in incapere, chiar si ziua. Sunt in special recomandate pentru veluxuri de mansarda pentru a avea opacitate maxima, reflectarea caldurii sau a razelor UV, un somn linistit, reducerea caldurii din mansarda considerabil.

Pe langa functia de baza, aceste rolete velux au si alte caracteristici la fel de importante si anume : pe timp de vara diminueaza caldura, iar pe timp de iarna reduc pierderea acesteia, intrucat sunt dublate la exterior cu o folie de aluminiu care genereaza acest efect.

De asemenea, asigura un nivel maxim de intimitate, respectiv un confort total. Roletele pentru geamuri de mansarda reprezinta cea mai buna solutie de umbrire in cazul in care geamurile sunt montate in plan inclinat.

Roletele produse de compania noastra se pot folosi pentru ferestrele de tip Velux, Fakro , Roto , Okpol. Aceste rolete sunt special concepute pentru a fi montate pe geamurile ce se afla intr-un plan inclinat si anume Velux.

Materialul textil al acestor rolete velux va fi in permanenta perfect intins, datorita sistemului cu arc cu care sunt prevazute. Roletele pentru geamuri de mansarda reprezinta cea mai buna solutie de umbrire in cazul in care geamurile sunt montate in plan inclinat ( Velux ). Acest tip de rolete velux sunt produse de firma noastra si se pot folosi pentru ferestrele de tip Velux, Fakro , Roto , Okpol.

rolete velux

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

70
EURO
rolete velux baie
99
EURO
rolete velux ferestre standard
140
EURO
rolete velux ferestre pe dimensiuni mari
40
% PLUS
La culori preferentiale

Roletele pentru geamuri de mansarda dispun de un profil superior si ghidaje laterale din aluminiu pentru a nu permite pantrunderea luminii si pentru a avea in interiorul incaperii un aspect estetic placut.

Solicitati o oferta de pret pentru rolete velux

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante