Rolete Simple

Rolete simple la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rolete simple

Variante de rolete simple

Aceste rolete simple se numara printre cele mai ieftine produse din gama lor. Daca preferati un design interior minimalist, dar elegant si functional, atunci acest model este o buna alegere.

Roletele simple sunt confectionate din tesatura. Adesea, materialele folosite pot fi transparente sau chiar opace si acest lucru va permite sa controlati cantitatea de lumina care va patrunde in camera, in functie, desigur, de preferintele dumneavoastra. Tesaturile sunt rezistente praf si decolorare iar ca si intretinere minima nu aveti nevoie decat de un pamatuf de praf.

Pretul roletelor textile difera in functie de caracteristicile materialului, textura, compozitie si densitate. Firma noastra va pune la dispozitie mai multe modele de tesaturi pentru rolete textile, in cateva zeci de de culori si nuante, si accesorii in diverse culori.

Datorita faptului ca aceste rolete simple interioare textile pot fi cu ghidaj si caseta, ele sunt extrem de usor de folosit, cele din urma avand capacitatea de a acoperi geamul in totalitate. In plus, roletele cu caseta sunt si mai stabile decat cele simple, fiind fixate extrem de bine, iar rolul ghidajului fiind acela de a ajuta materialul textil al roletei sa ramana in plan cu geamul, indiferent de tipul de deschidere al acestuia.

rolete simple

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

60
RON
rolete simple cu tambur
120
RON
rolete simple casetate
160
RON
rolete simple cu model
25
%
Reducere

Pe langa faptul ca roletele vin intr-o gama variata de culori, ele pot fi selectionate si in functie de modelul pe care il au. Materialele din care sunt confectionate aceste rolete simple pot fi cu model sau fara, iar in functie de dorintele dumneavoastra, veti putea alege exact tipul de roleta care vi se potriveste

Solicitati o oferta de pret pentru rolete simple

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante