Rolete Casetate

Rolete casetate la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Rolete casetate

Variante de plase insecte rulou

Acest tip de rolete casetate sunt sisteme de umbrire care se monteaza la interiorul ferestrelor. Sunt realizate din material textil opac, semiopac sau transparent. Camerele dvs. vor fi luminate in functie de tipul materialului ales. Aceste rolete casetate sunt sisteme de umbrire elegante, fine, care pot inlocui sau completa draperiile.

Aceste rolete casetate sunt foarte practice si pot fi comandate in varianta preferata: cu material opac (care nu permit deloc luminii sa patrunda in interior atunci cand sunt coborate), semiopace (care permit luminii sa patrunda partial atunci cand sunt coborate) sau transparente (care permit cel mai mare grad de luminozitate in interior atunci cand sunt coborate).

Acest tip de rolete casetate sunt ideale atat pentru case, cat si pentru birouri, deoarece sunt moderne si practice in acelasi timp. Aceste rolete casetate sunt compuse din material textil care umbreste in diferite grade, in functie de preferinte, din caseta in care se strange materialul si din sistemul de strangere al materialului (axul pozitionat discret in caseta si snurul de actionare).

Sunt rezistente, caseta si profilele de ghidare fiind fabricate din aluminiu. Acest model de roleta casetate se monteaza in tocul ferestrei. Roletele casetate nu afecteaza tamplaria pvc sau aluminiu, iar caseta nu blocheaza luminozitatea ferestrei. Sunt perfecte pentru asigurarea umbrei optime in zilele caniculare de vara, pentru intimitate si pentru un aspect estetic foarte placut si deosebit.

rolete casetate

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

30
EURO
rolete casetate baie
40
EURO
rolete casetate ferestre
50
EURO
rolete casetate preferentiale
15
%
Reducere

La crearea designului special contribuie atat paleta larga de culori din care o poti alege pe cea preferata, cat si cele trei modele disponibile: uni, texturate si cu desene.

Putem spune despre aceste rolete casetate ca va decoreaza casa deoarece au un design placut, pot fi produse in game variate de culori, pot fi adaptate oricarui stil de casa, asigura intimitate si confort termic sporit.

Solicitati o oferta de pret pentru rulouri

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante