Rolete

Rolete la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte
rolete velux black out

Rolete velux

Calitatea inaintea pretului!

Rulourile velux sunt opace, avand un efect de blocare totala a luminii in incapere, chiar si ziua. Sunt in special recomandate pentru dormitoare pentru a avea cel mai odihnitor somn.

Pe langa functia de baza, roletele velux au si alte caracteristici la fel de importante: pe timp de vara diminueaza caldura, iar pe timp de iarna reduc pierderea acesteia, intrucat sunt dublate la exterior cu o folie de aluminiu care genereaza acest efect. De asemenea, asigura un nivel maxim de intimitate, respectiv un confort total.

Roletele pentru geamuri de mansarda reprezinta ceam mai buna solutie de umbrire in cazul in care geamurile sunt montate in plan inclinat. Rulourile produse de noi se pot folosi pentru ferestrele de tip Velux, Fakro , Roto , Okpol.

Rolete zebra

Calitatea inaintea pretului!

Sunt sisteme moderne de umbrire care se monteaza la ferestre pe interior. Au cel mai modern si elegant aspect dintre toate tipurile de produse textile de pe piata. Sunt realizate sub forma unei benzi pe care sunt dispuse alternativ fasii opace si transparente de material textil.

Totodata, roletele tip zebra va ofera si avantaje practice importante, deoarece permit reglarea luminii naturale din camere prin suprapunerea fasiilor de material textil.

Astfel, nivelul de lumina va fi maxim atunci cand fasiile opace se suprapun, iar lumina patrunde in interior prin fasiile transparente. Nivelul de lumina va fi redus la jumatate atunci cand fasiile opace se suprapun pe jumatate peste cele transparente.

rolete zebra 495x363

rolete casetate

Rolete casetate

Calitatea inaintea pretului!

Roletele textile cu caseta si ghidaje sunt ideale pentru geamurile termopan care se deschid oscilo-batant. Materialul textil va ramane ferm fixat pe geam, chiar deschis in pozitie oscilobatant. Acest tip de rulouri textile cu caseta se fixeaza cu suruburi montate in bagheta geamului (nu este afectata tamplaria propriu-zisa, bagheta se poate inlocui ulterior, la un cost destul de mic, daca este nevoie).

Profilele de ghidaj sunt fixate cu banda autoadeziva, tot pe baghete. Rulourile textile cu caseta si profile laterale de ghidaj sunt o solutie tehnica mai complexa decat rulourile simple.

Rolete simple

Calitatea inaintea pretului!

Roletele textile standard reprezinta o solutie comoda si ieftina atat ca pret cat si ca design, ofera protectie contra luminii si caldurii soarelui, dar si a privirilor curioase si deranjante din exteriorul locuintei. Rulorile textile standard sunt cel mai simplu model de roleta interioara, cu posibilitati diverse de utilizare.

 Este actionata cu ajutorul unui lant cu bile care invarte un tambur din aluminiu, nu are caseta sau profile de ghidare si se poate monta in tavan sau pe tocul ferestrei oferind incaperii un aspect intim si placut. Totodata rulourile standard sunt cele mai ieftine rolete interioare.

rolete ieftine