Plase Insecte Rulou

Plase Insecte Rulou - Plase Tantari Rulou la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Plase insecte rulou

Variante de plase insecte rulou

Plase insecte rulou sunt acele tipuri de plase tantari care se pot monta la ferestre si usi din termopan si aluminiu sau lemn pe dimensiuni mult mai mari decat plase insecte fixe sau plase insecte cu balamale.

Acest tip de plase insecte rulou se folosesc cel mai des la geamurile duble, la ferestrele foarte ingropate in structura exterioara (aici ne referim mai ales la blocurile reabilitate termic deoarece constructorii nu respecta dimensiunea dintre lumina termopanului si glaful blocului de minim 4 cm ).

Avand un pret ceva mai mare aceste plase tantari rulou ofera un avantaj benefic in viitor atat ca accesibilitate, design si manevrabilitate. Fiind montate pe ferestre sau usi aceste plase insecte rulou nu necesita demontarea pe timpul iernii acestea avand o caseta din aluminiu care protejeaza plasa de tantari impotriva intemperiilor sau al altor factori care pot degrada plasa.

Aceste plase insecte rulou sunt vopsite electrostatic, caseta din aluminiu, ghidaj din aluminiu extrudat, perii anti-vant, amortizor franare ( ajuta durata de viata a plasei ) in cazul in care scapati plasa tip rulou din mana aceasta gliseaza usor spre caseta, ajutand la o durata de viata indelungata.

plase insecte rulou

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

25
EURO
plasa insecte rulou baie
50
EURO
plasa insecte rulou fereastra
90
EURO
plasa insecte rulou usa
40
% PLUS
La culorile RAL preferentiale

Ca si dimensiuni maxime acestea pot ajunge de pana la 2400 mm latime si 2800 mm inaltime cu o eficienta sporita.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Plase Insecte Rulou pot fi comandate pe orice culoare RAL din paletarul de culori disponibile. Aceste plase de insecte sunt comercializate doar pe comanda, neexistand dimensiuni standard.

Curatarea plasei tip rulou se face foarte usor si anume: cu un pamatuf, burete umed sau carpa se curata foarte usor. Nu curatati plasa cu substante de degresare sau aspitator cu abur cald.

 Din experienta noastra nu mai recomandam aceste plase insecte rulou pentru usi deoarece nu am fost satisfacuti in urma analizelor facute de expertii nostrii referitor la durabilitatea lor si eficienta in timp.

Pentru usi RECOMANDAM cu incredere cel mai inovator sistem de plase insecte plisse, fiind unul dintre cele mai practice plase de insecte folosit atat pentru usi cat si pentru ferestre.

Solicitati o oferta de pret pentru plase insecte rulou

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante