Plase Insecte Plisse

Plase Insecte Plisse - Plase Tantari Plisse la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Plase insecte plisse

Variante de plase insecte plisse

Plase insecte plisse putem spune ca este produsul de top in materie de plase insecte, acesta fiind prin design-ul conceput cat si prin actionare, design, confort si utilizare unul dintre cele mai bune produse atat din punct de vedere al pretului cat si calitate. Plase insecte plisse sunt ultima generatie de sisteme cu protectie ridicata impotriva insectelor, mustelor, gandaci, plosnite, tantarilor.

Aceste plase insecte plisse sunt adesea cel mai des folosite la usi de apartament, terase, foisoare fiind actionate prin glisare, nu necesita spatiu suplimentar pentru deschidere. Acest tip de plase tantari plisse au o actionare manuala, inchiderea plasei facandu-se in tocul propriu de 3.5 cm, deci un avantaj castigat al spatiului deschiderii usii. Fiind ultima inovatie japoneza in acest domeniu, plasele de tantari plisse sunt si le putem numii deopotriva utile si ultramoderne.

Pretul acestor plase tantari plisse este unul relativ mic daca punem in balanta atat designul cat si eficienta lor de viitor fata de plase insecte rulou. Un alt avantaj al acestei plase insecte este acela ca pot fi actionate si pe plan vertical si pe plan orizontal.

Acest tip de plase insecte plisse sunt din aluminiu, profil extrudat din aluminiu vopsit in camp electrostatic, plasa de insecte fiind din fibra de carbon si sticla, designul plasei de insecte fiind unul armonic ( tip evantai ) deoarece aceasta plasa se strange in tocul propriu de 3.5 cm, actionarea plasei este ajutata si de atele de actionare si glisare al plasei tip plisse.

plase insecte plisse

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

30
EURO
plasa insecte plisse baie
70
EURO
plasa insecte plisse fereastra
120
EURO
plasa insecte plisse usa
40
% PLUS
La culorile RAL preferentiale

Se numara printre singurele plase de insecte care pot avea o dimensiune foarte mare atingand dimeniunea maxima pe latime de 6000 mm si inaltimea de 3000 mm.

Acestea pot fii in 1, 2 sau 3 canale, fiind special concepute pentru toate tipurile de ferestre din termopan sau aluminiu si lemn dar si pentru usi sau inchideri de foisoare sau balcoane.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Plase Insecte Plisse pot fi comercilizate pe orice culoare RAL disponibila in paletarul nostru de culori sau pe comanda orice culoare.

Solicitati o oferta de pret pentru plase insecte plisse

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante