Plase Insecte Glisante – Culisante

Plase Insecte Glisante - Plase Tantari Glisante la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Plase insecte glisante – culisante

Variante de plase insecte rulou

Plase insecte glisante – culisante sunt cel mai adesea folosite la usile din aluminiu glisante, unde structura nu permite montarea altei plase de insecte decat cea glisanta – culisanta.

Aceste plase insecte glisante – culisante ofera o manevrabilitate usoara datorita modului sau de functionare, aceste plase insecte glisante cu ajutorul unor role din pvc sau cauciuc pe o sina foarte fina. Inchiderea acestor plase tantari glisante se face ermetic, ofera un plus de confort si actionare usoara a usii.

Aceste plase de tantari glisante sau culisante le putem folosii cel mai adesea acolo unde spatiul ne permite ca deschiderea usii sau al ferestrei sa fie dublata, acolo unde spatiul permite glisarea usii total. Ca si curatare la fel ca la plasele de insecte cu balamale, fixe, rulou sau plisse aceste plase se curata cu un burete umed, carpa, dus, furtun sau pamatuf fara a folosii solutii speciale de curatare sau aspirator cu abur.

Ca si specificatii putem spune ca aceste plase tantari glisante au o actionare foarte simpla si usoara, glisand pe aceste role din pvc sau cauciuc pentru a oferii un zgomot de glisare foarte mic. Ca si materiale folosite putem spune ca aceste plase au profilul din aluminiu vopsit in camp electrostatic, plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla, iar accesoriile pot fii atat din pvc cat si din cauciuc ( role ).

plase insecte glisante - culisante

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

30
EURO
plasa plisse baie
80
EURO
plasa insecte fereastra
140
EURO
plasa insecte usa
40
% PLUS
La culorile RAL preferentiale

Plasele de insecte glisante – culisante pot atinge cote de pana la 6000 mm latime si 3000 mm inaltime.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Plase insecte glisantePlase tantari glisante pot fii comandate intr-o gama variata de culori printre care culorile standard : alb, maro dar si culori preferentiale si anume : wenge, mahon, nuc, stejar auriu, gri antracit sau orice alta culoare RAL preferentiala.

Solicitati o oferta de pret pentru plase insecte glisante

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante