Plase insecte fixe

Plase insecte fixe cu cleme la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Plase insecte fixe

Variante de plase insecte fixe

Plase insecte fixe  sunt singurele plase de insecte care pot fi montate la ferestrele din termopan pvc sau aluminiu unde sunt sau exista rulouri exterioare, obloane din lemn sau glaful exterior nu permite montarea plaselor de insecte cu balamale. Plasele de insecte fixe se mai numesc si plase insecte fixe speciale deoarece au un profil foarte subtire si etanseaza foarte bine lumina ferestrei dintre termopan si oblon sau rulou exterior. .

Plase de tantari fixe au un pret putin mai mare fata de plasele de insecte cu balamale, dar comparativ cu plasele de insecte rulou sau plase insecte plisse sunt mult mai ieftine si au o calitate la fel de mare ca a celor cu balamale. Aceste plase de insecte fixe pot fi comandate pe orice culoare RAL din paletarul nostru de culori. Aceste plase de insecte fixe sunt foarte usor de utilizat, avand un cadru din aluminiu foarte subtire, cleme din aluminiu si manere din pvc.

Aceste tipuri de plase insecte fixe se pot demonta foarte usor dupa fereastra deoarece clemele acestei plase fixe se pot rotii pentru demontarea de la geam foarte usor, la mana, fara a fii nevoie de o unelta speciala. Deoarece firma noastra mizeaza foarte mult pe calitate, aceste plase va pot parea scumpe dar calitatea lor si eficacitatea in timp se vor vedea considerabil.

plase insecte fixe

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

50
RON
plase insecte baie
90
RON
plase insecte fereastra
140
RON
plase insecte RAL xxxx
40
% PLUS
La culorile RAL preferentiale

Aceste plase insecte fixe pot fi confectionate la dimensiuni maxime de 1400 latime, respectiv 1800 inaltime

( aceste cote maxime NU SUNT INDICATE ).

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Plase insecte fixe pot fii comandate intr-o gama variata de culori printre care culorile standard : alb, maro dar si culori preferentiale si anume : wenge, mahon, nuc, stejar auriu, gri antracit sau orice alta culoare RAL preferentiala.

Solicitati o oferta de pret pentru plase insecte

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante