Plase Insecte cu Balamale

Plase insecte cu balamale la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Plase insecte cu balamale

Variante de plase insecte cu balamale

Plase insecte cu balamale se numara printre cele mai eficiente si calitative produse din gama noastra de produse acestea fiind foarte usor de montat, actionarea acestor plase tantari se face foarte usor si au un termen de viata foarte mare.

Acest tip de plase insecte cu balamale se pot demonta foarte usor dupa tocul ferestrei sau al usii, acestea avand un sistem foarte simplu de inchidere / deschidere. Aceste plase tantari cu balamale pot fi montate atat pe tamplarie din pvc cat si aluminiu.

Durata de viata al acestor plase de insecte este de minim 5 ani. Modul de curatare al acestor plase insecte este unul foarte simplu si anume: se scoate plasa de insecte din balamale, se pune in cada / dus, iar cu un burete se curata foarte usor.

La aceste plase insecte cu balamale se recomanda ca pe timpul iernii sa fie depozitate intr-un loc ferit de ger, acesta putand afecta accesoriile. Depozitarea lor se face foarte usor, nu necesita spatiu mare, nu necesita demontarea accesoriilor, acestea ramand pe locul lor ( jumate din ele pe geamul termopan, jumate pe profilul din aluminiu al plasei de insecte).

plase insecte cu balamale

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

30
RON
plase insecte cu balamale baie
70
RON
plase insecte fereastra cu balamale
130
RON
plasa insecte cu balamale usa
40
% PLUS
La culorile RAL preferentiale

Pentru ferestre dimensiunile optime pentru o rigiditate cat mai mare este rocomandat o dimensiune nu mai mare de 900 mm x 1600 mm, iar pentru usi cu bara de rigizare la mijloc aceasta pot ajunge la o dimensiune maxima de pana in 1400 mm x  3000 mm.

Culori disponibile

In cazul in care doriti o alta culoare fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Aceste plase tantari cu balamale sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic pentru orice culoare RAL posibila, plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla iar accesoriile sunt din pvc dur rezistente foarte mult in timp.

Solicitati o oferta de pret pentru plase insecte cu balamale

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante