Plase insecte tantari

Plase insecte tantari la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

plase insecte fixe

Plase insecte fixe

Plase insecte tantari

Plase insecte fixe sunt acele tipuri de plase insecte tantari care sunt fixate pe un cadru metalic din aluminiu si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC sau clipsuri. Plasele de insecte prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide.

Demontarea acestor plase insecte se poate face usor si nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui. Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant.

Avand un pret putin mai mare fata de plase tantari cu balamale, aceste plase insecte fixe sunt montate doar in locurile greu accesibile ( rulouri exterioare ) unde nu aveti acces pentru a deschide plasa de tantari insecte sau in locurile in care geamul termopan este foarte ingropat in zidaria exterioara.

Plase insecte glisante

Calitatea inaintea pretului!

Plase insecte glisante – culisante sunt alegerea ideala prin care veti reusi sa va bucurati linistiti si fara deranj de serile calde. Asadar puteti avea locuinta cu un spatiu aerisit perfect, fiind in acelasi timp protejati de intepaturile si zgomotul tantarilor dar si al insectelor.

Acest tip de plase insecte tantari glisante – culisante ofera un plus de manevrabilitate multumita modului lor de functionare prin alunecarea pe un sistem de role. Acest lucru va garanteaza o inchidere ermetica la costul unui spatiu foarte mic ocupat.

Aceste plase insecte glisante vor impiedica accesul tantarilor si insectelor si al altor impuritati purtate de vant, reprezentand solutia ideala pentru usa de la terasa sau pentru balcon.

plase insecte glisante - culisante

plase insecte cu balamale

Plase insecte cu balamale

Calitatea inaintea pretului!

Plase insecte cu balamale sunt acele tipuri de plase tantari care se monteaza pe ferestre sau usi in vederea protejarii de daunatoare.  La plasele de insecte clasice exista balamale atasate pe cadrul din aluminiu al plasei de tantari ceea ce faciliteaza montarea pe orice structura sau imbinare de lemn.

Cu toate acestea exista si plase tantari de diferite tipuri. Aceste plase insecte se pot monta fie pe ferestre, fie pe usi, fie pe tamplarie din aluminiu, fie pe tamplarie din pvc. Varianta de plase tantari cu balamale se aplica pe exteriorul tocului tamplariei si este prevazuta cu balamale, sisteme de inchidere si manere de actionare.

Sistemul de balamale permite deschiderea plasei in exterior, iar cu ajutaorul manerelor si a sistemelor de inchidere ea se poate bloca pe pozitia inchis.

Plase insecte rulou

Calitatea inaintea pretului!

Plase insecte rulou sunt acele tipuri de plase tantari care se monteaza la ferestre pentru protectie impotriva tantarilor dar si al insectelor. Sunt prevazute cu caseta pentru protectia plasei de tantari insecte pe timp de iarna.

Caracteristicile principale ale acestor plase de tantari rulou sunt caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange plasa.

Aceasta are atat rol de protectie (intrucat pastreaza plasa de tantari in siguranta pe timpul iernii), cat si rol estetic (ofera eleganta produsului). Caseta plasei de insecte este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul ferestrei.

plase insecte rulou

plase insecte plisse

Plase insecte plisse

Calitatea inaintea pretului!

Plase insecte plisse sunt cel mai modern sistem de protectie impotriva tantarilor dar si al insectelor, care se monteaza la ferestre si usi. Sunt foarte rezistente si nu se demonteaza iarna.

Aceste plase de tantari plisse sunt ultima generatie de sisteme de protectie impotriva tantarilor dar si al insectelor. Datorita faptului ca sunt ultima inovatie japoneza in domeniu, plasele de insecte plisse sunt deopotriva utile si ultramoderne.

Pretul acestor plase de insecte plisse este unul relativ mic daca punem in balanta atat designul plaselor de tantari plisse cat si eficienta lor de viitor fata de plasele de tantari tip rulou.