Jaluzele verticale

Jaluzele verticale la cele mai mici preturi din Bucuresti si Ilfov cu o garantie de minim 2 Ani + Transport si Montaj Gratuit .

masina plase insecte

Jaluzele verticale

Variante de plase insecte rulou

Jaluzele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor. Acest tip de jaluzele verticale isi gasesc tot mai des utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.

Gama variata de modele si de culori permit diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Noua colectie de stofe surprind placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).

Noua colectie de stofe surprind placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).
Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

Jaluzele Verticale Bucuresti
Jaluzele Verticale Bucuresti

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

0
RON
jaluzele verticale baie
0
RON
jaluzele verticale fereastra
0
RON
jaluzele verticale usa
0
%
reducere

Cu latimea lamelei de 127 mm reprezinta tipul clasic de jaluzele (perdele). Culisarea lamelelor se face cu snur, avand contragreutatea de plastic, iar actionarea lor se face cu ajutorul lantisorului cu bile iar latimea maxima a jaluzelei verticale standard este de 6 m.

Jaluzelele (perdele) verticale cu latimea lamelei de 89 mm se utilizeaza in cazuri si in situatii unde, din punct de vedere tehnic sau estetic, nu se pot monta jaluzele cu latimea lamelei de 127 mm. Culisarea lamelelor se face cu snur, iar actionarea lor cu ajutorul lantisorului cu bile.

Solicitati o oferta de pret pentru jaluzele verticale

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante