Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte

Jaluzele orizontale

Variante de jaluzele orizontale

Jaluze orizontale sunt indicate pentru ferestrele de dimensiuni mici si medii. Aceste produse au o capacitate superba de a controla lumina si vizibilitatea dintr-o incapere si oferind intimitate superioara.

Usurinta in utilizare fac din aceste jaluzele orizontale un element functional si decorativ de nelipsit in locuinte si birouri. Lamelele vopsite in camp electrostatic pentru jaluzelele orizonale sunt foarte durabile si nu se decoloreaza in timp, iar mecanismele de actionare din materialele de buna calitate asigura o functionare ireprosabila timp indelungat.

Jaluzelele orizontale se curata foarte usor de praf, cu o laveta moale, eventual umezita. La nevoie se demonteaza si se spala intr-o cada obisnuita, folosind dusul si un detergent, dar trebuie evitata patrunderea apei in profilul cu mecanisme. Nu apasati prea tare pe lamele, se deformeaza destul de usor fiind foarte subtiri .

Se pot monta pe orice tip de rama a geamului ( de exemplu, la geamurile termopan, aceste jaluzele orizontale se pot monta intre baghetele tamplariei de PVC sau aluminiu, evitandu-se astfel gaurirea tamplariei ). Sistemul este decorativ si functional, oferind intimitate si senzatia de confort. Aceste jaluzele orizontale pot fi stranse compact in partea de sus a ferestrei sau pot fi lasate in jos, acoperind astfel toata suprafata ferestrei.

jaluzele orizontale

Preturi estimate

Mai jos regasiti preturi estimate pentru dimensiuni generale

30
EURO
jaluzele orizontale baie
120
RON
jaluzele orizontale fereastra
180
RON
jaluzele orizontale usa
25
%
Reducere

Pentru a masura jaluzele orizontale utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica), masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri, notati cu atentie latimea si inaltimea. Pentru aceste  jaluzele orizontale amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. Daca nu este spatiu suficient, trebuie sa va ganditi la un alt produs.

Pentru geamurile termopan cu tamplarie PVC sau AL cu dubla deschidere, aceste jaluzele orizontale dispun de ghidaje cu fixare in partea de jos care mentin aceste jaluzele paralele cu fereastra atunci cand aceasta este deschisa oscilo-batant.

 Pentru geamurile termopan cu tamplarie PVC sau AL cu dubla deschidere, aceste jaluzele orizontale dispun de ghidaje cu fixare in partea de jos care mentin aceste jaluzele paralele cu fereastra atunci cand aceasta este deschisa oscilo-batant.

Jaluzelele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare semiautomatã in plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor pânã la nivelul dorit.

Solicitati o oferta de pret pentru jaluzele orizontale

Va rugam sa specificati tipul de produs si detalii cat mai relevante