Jaluzele

Jaluzele la cele mai mici preturi in Bucuresti si Ilfov cu Transport si Montaj Gratuit + 2 Ani Garantie.

masina plase insecte
jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale

Calitatea inaintea pretului!

Aceste tipuri de jaluzele orizontale produse au o capacitate superba de a controla lumina si vizibilitatea dintr-o incapere. Usurinta in utilizare fac din aceste produse un element functional si decorativ de nelipsit in locuinte si birouri. Lamelele vopsite in camp electrostatic sunt foarte durabile si nu se decoloreaza in timp, iar mecanismele de actionare din materialele de buna calitate asigura o functionare ireprosabila timp indelungat.

Produsele se curata foarte usor de praf, cu o laveta moale, eventual umezita. La nevoie se demonteaza si se spala intr-o cada obisnuita, folosind dusul si un detergent, dar trebuie evitata patrunderea apei in profilul cu mecanisme.

Jaluzele verticale

Calitatea inaintea pretului!

Astfel jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.

Gama variata de modele si de culori permit diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Noua colectie de stofe surprind placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).

Cu latimea lamelei de 127 mm reprezinta tipul clasic de perdele. Culisarea lamelelor se face cu snur, avand contragreutatea de plastic, iar actionarea lor se face cu ajutorul lantisorului cu bile iar latimea maxima a perdelei verticale standard este de 6 m.

Produsele cu latimea lamelei de 89 mm se utilizeaza in cazuri si in situatii unde, din punct de vedere tehnic sau estetic, nu se pot monta produsele cu latimea lamelei de 127 mm. Culisarea lamelelor se face cu snur, iar actionarea lor cu ajutorul lantisorului cu bile.

jaluzele verticale
jaluzele verticale